شمیمشمسی مدرس انیمیشن و طراحی کارکتر، خلق آثارهنری برگرفته از ذهنخلاق را چنین توصیف میکند که بهرهگیری از ظرفیتهای انیمیشن در دنیایواقعی میتواند آثار بیجان و کارکتر داستان زندگی را به نحو شگفتانگیزی به تصویر بکشد که توجه هر بینندهای را به خود جلب میکند و در اینمیان هوشمصنوعی به عنوان ابزارکاربردی تکمیلکننده آثار هنری میباشد.
به گزارش رویکرد هفته کیش، شمسی با اشاره برنقشموثر هوشمصنوعی در خلق ایدههای نو،گفت: هوشمصنوعی همانند مرورگر میان هزاران دادههای ورودی با بهرهگیری از سلیقه و ذهنخلاق کاربر، موضوعاتی که در دنیای پیرامون وجود دارد به آثار ارزشمندی خلق میکند که این مهم تاملبرانگیز میباشد.
وی، ذهنخلاقهنری و استفاده از ابزارهای هوشمصنوعی را به عنوان وجه تمایزی برشمرد که این دو مولفه مهم میتواند در کنار هم رشد چشم گیری داشته باشد و افزود: ابزارهایکاربردی هوشمصنوعی در حوزه انیمیشن و طراحی کارکترها خیلی مورد استفاده قرار میگیردکه با مشاهده میتوانیم خروجی ایدهآل خود را داشته باشیم.
مدرس انیمیشن و طراحیکارکتر در جزیرهکیش، با اشاره به معضلی که وجود دارد و یا این چنین باید اذعان داشت که دنیا قصد دارد به سمتی حرکت کند که زمان تبدیل ایدهپردازیها به طرحهای کاربردی را مدیریت کند، اظهار داشت: ما قصد داریم در کمترین زمان ممکن به بهترین نتیجه مطلوب برسیم و این واقعیات موجود یک سیاست تبیین شده در حوزه تحولآفرینی تکنولوژی است.
شمیمشمسی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: هوشمصنوعی به ما کمک میکند تا ایده پردازی که میکنیم در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برسانیم و باید در این زمینه رویکردحرفهای و هنرمندانه داشته باشیم.
به گفته شمیمشمسی: بیشتر مردم چنین تصوری را دارند که هوشمصنوعی در آینده جای خیلی از شغلها را خواهدگرفت؛ در صورتی که هم اکنون ما انسانها هستیم که با ایدههایخلاقانه به هوشمصنوعی سمت و سو میدهیم و از ابزارهای مورد نظر خروجی طرح را دریافت میکنیم و هیچ نگرانی از بابت این که جای ما را خواهد گرفت وجود ندارد.
مدرس انیمیشن و طراحیکارکتر در جزیرهکیش، خاطرنشانکرد: با توجه به قدمت انیمیشن و نوپا بودن هوشمصنوعی باید گفت که علاوه بر انیمیشن؛ هوشمصنوعی میتواند در هر فیلد کاری که هستیم به ما کمک کند در واقع این تکنولوژی یک بستری را فراهم کرده که فعالیت های هر هنرمندی، ریاضیدانی و یا هر شخصی در هر صنف کاری به شکل ساختارمند تکمیل می شود.
شمیمشمسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمانهای دوری که فیلمسازان فیلم میساختند، گفت:این رویای انیمیشن در زمانهای دور در ذهن فیلمسازان شکل گرفت و تصمیم گرفتند آن چیزی که در ذهن و رویاها گذر می کند به نمایش بگذارند و این گونه شد که انیمیشن پا به دنیای هنر گذاشت. به گفته شمسی، در رسانه های اجتماعی به خاطر عدم اطلاعرسانی فراگیر از مزیت ها و کاربردی بودن ابزارهای هوشمصنوعی؛ سبب ناآگاهی از ظرفیتهای موجود و ورود چنین تکنولوژی باعث دغدغه مندی و نگرانی بسیاری از خانواده شده است.
وی، خاطر نشان کرد: با تمرکز بر حوزه ابزارهایکاربردی هوشمصنوعی در حوزه انمیشین میتوانیم به طور حتم دانشآموزان را با الفبای هوشمصنوعی آشنا کرد. مدرس انیمیشن و طراحی کارکتر با تاکید برلزوم اهمیت تبدیل انیمیشن به NFT را یکی از راهکارهای مفید کارآفرینی، درآمدزایی پایدار و ایجاد انگیزهای برای هنرجویان عنوان کرد و بیان داشت: انیمیشن حرکت دادن به اشیاء بی جان است و اگر بخواهم تعریف جامعی که در طول گذشت این همه سال عنوان کنم، باید گفت انیمشین یک خلقاثر بیجان و کارکتری که داستان زندگی به دست خودمان رقم میخورد.
شمیمشمسی، خاطر نشانکرد: شاید این ایده از ابتدا در ذهن فیلمسازان بوده وکمبود آن نیز احساس میشد به همین خاطر دنیایی که وجود ندارد را به تصویر می کشیم و یا خلق میکنیم و هوشمصنوعی هم در این زمینه می تواند در ارائه طرح های حرفهای به ما کمک کند.