سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از استانداردسازی و ارزیابی مجدد هتلهای کیش با مشارکت بخش خصوصی در جهت ارتقا خدمات گردشگری این منطقه خبر داد.
به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با حضور علی حسنلو سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، طرح ارزیابی و درجه بندی هتلهای کیش از هتل گامبرون آغاز شد.
حسنلو در آیین رونمایی از این طرح در هتل گامبرون، با اشاره به وقفه ۱۰ ساله در اجرای این مهم، آن را ناشی از تغییرات مدیریتی و سیاستی مسوولان دانست و افزود: همه درباره لزوم این طرح اتفاق نظر دارند و خوشبختانه جوامع گردشگری همکاری خوبی در این بخش داشتهاند.
وی تاکید کرد: اجرای این طرح در راستای همسوسازی نیازهای گردشگران با معیارهای استاندارد بوده و تحقق آن منجر به ارائه خدمات بهتر به گردشگران و جلب رضایت آنان و سود پایدار مراکز گردشگری خواهد شد.
وی، افزود: “گردشگر و سرمایهگذار“ دو اصل مهم در صنعت گردشگری محسوب میشود و همواره باید توازنی بین این دو رعایت شود تا گردشگری پایدار محقق شود. ارزیابی و استاندارد سازی هتلها در راستای مشاوره به بهره برداران برای ارائه خدمات شایسته به گردشگران، شفاف سازی درخصوص نوع خدمات دریافتی، حفظ مشتریان وفادار، خاطره سازی و ایجاد تجربه لذت بخش سفر است.
وی با ابراز خرسندی و استقبال از آغاز این طرح با همکاری بخش خصوصی، به نقش نظارتی و حاکمیتی سازمان منطقه آزاد کیش در این خصوص اشاره و خاطر نشان کرد: چرخه اقتصادی نگین خلیج فارس و فلسفه وجودی این منطقه به وجود گردشگر بستگی دارد از این رو تمام مراکز گردشگری باید درخصوص ارتقا ظرفیت خدمات خود پیش قدم شوند.
حسنلو تاکید کرد: تجربه موفق سفر، منجر به تکرار سفر و ایجاد مشتریان وفادار می شود و تاکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر تسهیل و رفع موانع در این حوزه با همکاری و نقش آفرینی بخش خصوصی است.
سرپرست معاونت گردشگری با تقدیر از مشارکت بخش خصوصی در این طرح گفت: خوشبختانه جوامع و اصناف گردشگری در این موضوع همکاری مفیدی داشتند و مقرر شده تمام مراکز گردشگری در این طرح استاندادسازی شوند.